Hur ett torp får ett nytt liv

Vi bygger nytt

Badrummet och andra små och större glädjeämnen

3 Apr , 2017, 18.44 annettenyholm

 

Badrummet är nästan klart

Badrummet är kaklat och badrumsmöblerna har kommit på plats. Badkar och duschskåp kommer brån Bauhas, likaså kranar och dusch av märket Camargue retro. Badrumsskåpen är från Ikea. Det smala är gammalt och har målats om från vitt till svart. Jag är riktigt nöjd över slutresultatet. En liten trång toalett med laminatgolv och en trång duschkabin  har förvandlats till ett fräscht och rymligt modernt badrum. I väntan på skumbad i skenet av levande ljus!

Förvaring

Man får ta till kreativa lösningar då det gäller förvaring i ett 1800-tals torp. Då jag köpte torpet fanns det endast några få köksskåp mot en vägg och ingen annan förvaring. För att få tillräckligt med utrymme för kärl byggs bl a ett platsbyggt skåp i pärlspont. Hyllorna har kommit upp idag.

Mera målad golvyta

Nu har golvet i stugköket målats och väggarna har beklätts med papperstapet som har målats vit. Ugnen skall ännu putsas upp och lister saknas. Om en vecka borde torpet vara inflyttningsklart. Jag kan knappt bärga mej i väntan på att få börja bära in möbler!

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *