Hur ett torp får ett nytt liv

Vi bygger nytt

Köksdetaljer och övre våningen

11 Feb , 2017, 16.19 annettenyholm

 

Köksinredning

Nu börjar det bli dags att välja köksinredning. Det är inte helt enkelt att bestämma inredningen i ett stugkök med många funktioner. Spiraltrappan är svart, väggarna vita och den gamla stockväggen kommer att synas här och där. Jag började med att välja kylskåp! Jag hade drömt om ett kylskåp från Smeg men priset kändes en aning väl tilltaget. Det fick bli Schaub Lorenz istället. Ett gammalt, känt, österrikiskt märke. Jag har beställt diskmaskin, mikrovågsugn och brödrost i samma färg och modell.

 

Pippi på stock

Det har varit en del turer kring stockväggarna i det här torpet. Jag gillar de gamla stockarna skarpt men det är inte alltid den mest praktiska lösningen att ta fram dem. En bit gammal stockvägg kommer att finnas mellan köksskåpen. Jag tycker det ser fint ut med de gamla tidningsresterna som sitter fast i stocken så de får bli kvar. Det kommer glas ovanpå för att underlätta renhållningen.

 

 

Annat på G

Denna vecka har de största elarbetena gjorts och det finns inga intressanta bilder att lägga ut om det. Husets antenner har också installerats. I övre våningen börjar taket snart vara beklätt med panel och golvet med träplankor är snart klart.

 

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *