Hur ett torp får ett nytt liv

Vi bygger nytt

Nu är jag litet trött

7 Mar , 2017, 19.44 annettenyholm

 

Utflyttningen avklarad

Att tömma en radhuslägenhet på 88 kvadrat på en månad visade sej vara en tuffare bit än väntat. Lyckligtvis kom Inveons duktiga grabbar och bar de tyngsta möblerna och nära och kära hjälpte till. Vårt bohag är utspritt på olika adresser och det känns som om man sprungit en marathon minst. Usch vad jag tycker illa om själva flyttjobbet. Nu gäller det dessutom att hitta lämpliga kranar, lavoarer och annan inredning. Att betala räkningar tar otroligt mycket tid det också. Det går undan nu men ärlit sagt så tar ett sådant här projekt på krafterna emellanåt. I den stora trälådan finns spriraltrappan som anlänt från Kina. Det skall bli intressant att öppna den.

 

Badrummet står i turen

Nu har det blivit dags att dra fuktisolering på väggarna i det blivande badrummet. Ett litet ”fönster” mot stockväggen får bli en inredningsdetalj. Kaklen borde komma på plats inom ett par veckor.

 

Målade golv

Golven målas vita. Lister och litet finslipning saknas ännu men man börjar se hur det kommer att bli när det är klart.

Läs också

2 kommentarer

  1. Anna skriver:

    Huah, jag har detta framför mej det är skitjobbigt att flytta. Ensam kvinna renoverade ett gammalt torp i borgå för sju år sen. Det gick inte som i Strömsö så att säga, och nu dags att vända blad.

    Din blogg väcker gamla minnen….

    • annettenyholm skriver:

      Nej med ett gammalt torp går det sällan som i Strömsö:). Men det är roligt också om man råkar tycka om projekt….och som sagt flytten är värst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *