Hur ett torp får ett nytt liv

Torparliv

Torparliv

21 May , 2017, 16.07 annettenyholm

 

Trädgården vaknar till liv

Så hur känns livet som torpare? Det känns ganska härligt faktiskt. Det känns fint att få bo omgiven av en så vacker miljö. De senaste 18 åren har jag haft glädjen att få bo vid havet på tre olika adresser och jag tröttnar aldrig på att sitta och stirra ut över det blå. Idag blåser det och havet ”visar tänder”. Grannen berättade att här tidigare funnits en massa skrattmåsar men sedan hägern flyttade hit har de försvunnit. Fasantupparna har också fört förhandlingar om reviret. Det är spännande att se vad som växer i trädgården då den nu spricker ut i blom. Trädgårdsmöblena kommer också småningom på plats då sol och vidförhållanden börjar klarna.

  

 

 

Utekök

Vad kan smaka bättre än grillmat en vacker vårkväll! Denna gång lamm med vitlök och persilja och grönsaksknyten med fetaost.

Grillens placering är ännu oklar och kanke man kunde bygga ett sommarkök i framtiden.

Tid att njuta av torparlivet

Det har varit ett ganska tufft halvår och nu är det dags att slå sej till ro och njuta. Det är konstigt hur snabbt man känner sej hemmastadd och det är som om vi alltid hade bott här. Som jag konsaterat tidigare så behöver man inte gå sysslolös som torpare men man får lära sej att allting inte behöver bli klart genast. Nästa veckoslut blir det terrassbygge. Sedan är det färdigt byggt för en tid framöver.

Inspektorskan önkar en trevlig söndagskväll!

Läs också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *